Når der er noget at fejre, så skal man da lade propperne springe og skåle i et glas perlende bobler. Det er klassisk og lige fantastisk hver gang. Og der er mange slags bobler at vælge i mellem, men det helt klassiske er vel den velkendte Champagne. Mange vil sikkert også mene at de bedste bobler er dem, der kommer fra Champagne. En klassiker, der ikke kun skal åbnes nytårsaften, men til alle lejligheder, hvor der er noget at fejre, eller hvor man bare har lyst til den perlende glæde.

Man kan købe champagne i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Det kendte distrikt, champagne, har produceret mousserende vine i århundreder og er kendt for den høje kvalitet. En god flakse champagne er en fantastisk drik. Der er mange forskellige at vælge i mellem, når man skal købe champagne. Der findes et enormt antal vingårde i distriktet, som laver champagne af god kvalitet. En god flaske champagne behøver ikke at koste en bondegård. Der er kvalitet for enhver pengepung i sortimentet.

Højstemt og festlig

Når proppen ryger af en flaske champagne er det ofte ensbetydende med noget ekstraordinært, som nytår, bryllup eller hvis et nybygget skib søsættes. Det er bestemt også på sin plads, for champagne egner sig rigtig godt til fejring. Nogle gange kappes hovedet endda af flasken med sabel. Flot og festligt.

Men der behøver altså ikke at være noget ekstraordinært på spil for at åbne en flaske champagne. Man kan simpelthen bare have lyst til den gode smag og de perlende bobler, selv på en almindelig tirsdag. Og det skal der da være plads til. For champagne er en drik til alle tider, hvis man elsker de skønne dråber. Et glas champagne er nydelse af højeste karat.

Prøv dig frem

Tag en tur i den skønne verden af boblende champagne. Smag dig frem igennem de mange forskellige mærker og aftapninger. Oplev nuancerne og de små forskelle, der gør champagne til sådan en eksklusiv drik. Åbn en flaske på en lun sommeraften med kæresten og nyd friskheden og smagen af Frankrig, når den er bedst.