I sportens verden er der nærmest uendelige muligheder for at finde noget der passer til dig, men bor du i storbyen og gerne vil finde noget at lave med vennerne når i har fritid og lyst, så se med her. Storbyen byder næsten på det hele. Det kan være alt fra Teambuilding aktiviteter i Århus, eller bare sjov og ballade.

Parkour

Den ultimative form for by sport. Parkour er et koncept der rigtig begyndte at blive populært efter det var brugt i filmen Casino Royal. Det er simpelt. Du løber og laver tricks med kroppen, mens du på en fed måde hopper over naturlige forhindringer i byen. Dette kan være alt fra rækkeværk til statuer. Alt hvad der kan hoppes på, hoppes over gælder i parkour verden. Det er blevet så populært at der holdes konkurrencer rundt i verden for at se de mest opfindsomme løbere. Det er bare fedt, hvis man kan gøre det ordenligt.

Klatring

Vi anbefaler ikke at klatre på huse og bygninger i storbyen, men noget der ofte ses i byen er en kæmpe mur man kan få lov til at klatre op af. Byer som København og Århus har en stor klatrevæg. Det er en rigtig fed måde at prøve sig selv af på, samtidig med man får sig en rigtig god udsigt over byen. I København er væggen centralt liggende og lige overfor Tivoli. Klatring kræver ikke nogen specielle skills og kan være noget for alle i din vennegruppe.

Skating

Skating begyndte rigtigt at tage form i 60érne og 70´erne hvor det kun var de aller sejeste unge der kørte enten skateboard eller rulleskøjter. I de fleste storbyer er der efterhånden skate parker for både begyndere og profesionelle. Det er en rigtig sjov måde at få motion i eget tempo. Plus det er en mere afslapper og casual sport, med masser plads til snak om hygge.

Related Post